În luna dragostei, Fagura îți dăruiește timp frumos petrecut cu persoana iubită

Luna Dragostei, ziceți? Luna dragostei să fie! Pentru noi, cei de la Fagura, e un motiv în plus să-ți deschidem călduros brațele și să te primim în comunitate. Pentru cei noi veniți în comunitate – creați un cont pe Fagura.com, validați identitatea (mail + telefon), iar noi vă premiem cu un voucher turistic de 7500 lei!

Fagura își dăruiește timp

Toată luna februarie îți demonstrăm aprecierea noastră. Toate conturile nou-create și validate pe Fagura.com intră în competiția pentru un voucher turistic de care să beneficiezi alături de omul drag. Ai un cupon valoric de 7 500 MDL la Pensiunea „La Iepurași” din raionul Florești – un loc pitoresc în orice anotimp al anului. Primești timp frumos alături de persoana iubită ca să petreceți în doi un weekend prin țară.

Cum desemnăm câștigătorul

Lista tuturor conturilor create și validate (telefon și email) în platformă în perioada 1-28 februarie 2022 vor intra într-o tombolă din care va fi selectat doar 1 (unul) câștigător, pe data de 1 martie 2022. Conturile create pot fi, fără vreo diferență, de investitor sau de împrumutat. Ulterior, vom aprecia să devii activ în comunitatea Fagura, să faci investiții sau să iei un împrumut pentru ideile tale.

În luna dragostei, Fagura îți dăruiește timp frumos petrecut cu persoana iubită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *