7 motive să descarci aplicația Fagura

Fagura a lansat aplicațiile mobile, pentru iOS și Android. Acum, investițiile tale pe Fagura.com sunt la un click distanță, mai ușor de manevrat și mai simplu de vizualizat. Nu trebuie să aștepți ca să ajungi la calculator pentru a accesa platforma sau să faci zoom pe browser pentru a găsi ceva. Toate sunt bine organizate într-o aplicație care vrem să devină favorită în gestionarea banilor tăi.

Poți descărca aplicația FAGURA din AppStore sau Google Play.

Ai zeci de motive pentru care să o descarci în telefon și să te logezi cu credențialele contului tău sau să-ți creezi un cont și să începi experiența de investitor. 

Obții profit și ajuți alte persoane

Suntem o comunitate. Tu investești, obții profit, iar alte persoane sau companii își pot realiza visurile și planurile de afaceri. Ce poate fi mai plăcut și împlinitor decât să știi că ai putut pune umărul la realizarea unui vis, la creșterea unei afaceri sau la posibilitatea de se dezvolta a unei persoane sau business?

Profit de cca 17% anual

Investitorii Fagura au obținut un profit, în ultimii doi ani, între 10 și 17% anual în Euro. E mai mult decât orice depozit bancar, iar pentru a minimiza riscurile, le partajăm între investitori prin suma maximă admisibilă spre a fi investită într-o singură cerere, dar și un filtru riguros la trierea cererilor de împrumuturi înregistrate pe platformă.

Banii tăi sunt în siguranță

96% dintre clienții Fagura achită împrumuturile la timp. Tehnologia noastră analizează prudent fiecare cerere de împrumut și doar cca 10 la sută sunt acceptate. Lucrăm cu avocați specializați, care fac parte din echipă, dar și cu agenții de colectare, care ne ajută la reducerea riscului de performanță a creditului – totul pentru ca investițiile să fie sigure.

Gestiune ușoară

Aplicația este ușor de utilizat și bazată pe experiențele personale de utilizator: toate datele compacte, organizate sub formă de grafice și ușor de gestionat. Meniu cu tranzacții și rapoarte în timp foarte comod și o gestiune mai rapidă a cererilor de împrumut, dacă ai setat manual invest.

Vezi prietenii tăi care folosesc Fagura

Secțiunea contacte, la permisiunea de accesare a contactelor tale telefonice, îți va afișa toate persoanele din agenda ta care au cont Fagura. Astfel poți lega mai rapid discuții, face schimb de păreri despre investițiile în platformă și chiar veni cu sugesții sau propuneri pentru îmbunătățirea experienței de investiții.

Toate opțiunile în portofoliul tău

Investițiile active, lista împrumuturilor care înregistrează întârzieri, care sunt în default sau în colectare forțată, dar și Secondary Market, le găsești în aplicația mobilă. Tot acolo ai și lista împrumuturilor în care ai investit și au fost achitate integral – un fel de „scrisoare de mulțumire” pe care ți-o adresăm virtual pentru ajutorul pe care l-ai demonstrat comunității, investind în cererile altor persoane.

Faci parte dintr-o comunitate de investitori

Misiunea noastră e să dezvoltăm un community digital bank, prin care oamenii pot să investească, să împrumute sau să transfere ușor bani de la persoană la persoană. Accentul principal îl punem pe comunitate. Respectiv, ai face parte dintr-o comunitate de investitori, care democratizează accesul la finanțare și ajută la creșterea pieței de capital. Aproape 1000 de investitori sunt activi pe platformă, iar noi comunicăm zilnic cu ei prin toate canalele posibile.

Poți descărca aplicația FAGURA din AppStore sau Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *