Label Origin Taste – investește în ideile de afaceri ale tinerilor antreprenori, listate pe Fagura

Dacă tot v-am vorbit despre faptul că lansăm creditele pentru IMM & Startups, vă aducem azi o motivație în plus să căutați bine printre cererile din platformă. Veți descoperi idei și afaceri interesante, numai bune de susținut pentru a trece la un nou nivel 🤓 

Asadar, astăzi vrem sa va povestim despre Diana și mica ei afacere, listată în acest moment pe Fagura.com cu o cerere de împrumut de 3000 de EURO:

👉 Diana Rotari este fondatoarea și administratoarea companiei Label Origin Taste (Diro Food SRL). Fiind plină de energie și încrezătoare în ideea sa, Diana a făcut primii pași în lumea antreprenoriatului în 2018. De atunci dezvoltă cu entuziasm și dedicație compania sa. 

👉 Label Origin Taste (Diro Food SRL) oferă servicii de validare a etichetelor. Validarea etichetelor constă în verificarea fiecărei mențiuni și simbol, astfel încât să corespundă standardelor și să ofere consumatorului informații complete și veridice despre fiecare produs ce se găsește pe rafturile comercianților. 

Pe lângă experiența deja acumulată, Diana este în căutare constantă de cunoștințe și resurse de dezvoltare. Dacă cele educaționale le dobândește prin propria ambiție și muncă, la cele financiare a apelat la comunitatea de investitori de pe Fagura, în programul „Credite cu dobândă zero” pentru IMM. Resursele financiare planifică să le utilizeze pentru crearea bazei de date a etichetelor deja validate. Acest soft îi va permite să-și optimizeze timpul mai eficient, să sporească viteza de deservire și să crească numărul de cereri de la clienți.  

Vă îndemnăm cu drag să vizionați un Filmuleț ca să o cunoașteți mai bine pe antreprenoare și compania sa:

Mult succes, Diana, în dezvoltarea companiei Diro Food SRL.
În speranța că am trezit interesul de a investi,, mai ales că avem și o Promoție pentru VOI până la final de august, haideți în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii  😉 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *