Ajută brandul MIRA să treacă la următorul nivel

Promovăm modul de viață sănătos și producătorii/antreprenorii autohtoni. Acest mesaj îți amintește despre ultima zi de promoție pentru investitori la Fagura și îți prezintă povestea companiei MIRA – afacerea cu uleiuri presate la rece a soților Marian și Cristina Ceban. 

În 2019, cei doi au decis să creeze ceva nou pe piața autohtonă. Analizând câteva idei de afaceri, au optat pentru sporirea accesului la alimente naturale, minim procesate, care hrănesc organismul cu nutrienți esențiali pentru sănătate în ansamblu. MIRA produce ulei presat la rece. La moment, sortimentul a ajuns la 11 tipuri de uleiuri, printre cele mai solicitate fiind cel de dovleac, in, susan sau chimen negru. Fiecare ulei în parte are o groază de beneficii, iar printre cele comune putem enumera:

✅Au în compoziție substanțe antiinflamatorii;

✅Susțin sănătatea creierului, inimii, a sistemului osteoarticular, a pielii și a anexelor acesteia;

✅Oferă o stare generală de bine!

Materia primă o achiziționează prioritar de pe piața locală, iar produsele, care nu pot fi găsite în Moldova, sunt importate din Kazakhstan, India, Ucraina etc. Nucile și semințele sunt procurate întregi și curățate de impurități pentru a nu compromite gustul produsului final. 

Pe pagina oficială Mira.md puteți vedea uleiurile, semințele și nucile expuse spre vânzare, totodată, găsiți și multă informație utilă. Iar mai jos vedeți și un VIDEO cu povestea celor doi antreprenori.

Având în vedere că MIRA au depus o cerere de împrumut în sumă de 5000 EURO în acest moment pe Fagura.com, vă îndemnăm să intrați în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii, beneficiind și de Promoție până la final de august. 

Apreciați și comandați produse autohtone și ajutați antreprenorii de la noi să treacă la un nou nivel. 

Dear community, make this end of August great!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *