Andrei Rudoi și o poveste “comodă” a companiei Homy Decor SRL

I-am cunoscut pe cei de la Homy Decor SRL acum câțiva ani, în momentul în care ne-am așezat în fotoliile moi, marca BECAUSE. 

Homy Decor SRL este o companie producătoare de mobilier alternativ – Bean Bags – care activează pe piața Republicii Moldova din 2014. 

Atunci, fiind student în anul I la universitate, Andrei a dat viață unei noi idei deosebite pe piața autohtonă. Deja de ani buni, Homy Decor SRL aduce confortul și culoarea în casele oamenilor, dar și la diverse evenimente. 

Pe site-ul www.because.md găsești o varietate de fotolii moi care pot fi procurate, dar și închiriate. 

În acest moment, compania a depus o cerere de împrumut în suma de 5000 de EURO pe Fagura.com, iar banii planifică să-i utilizeze pentru refinanțarea creditului existent în altă instituție financiară. Având în vedere că pe piața Republicii Moldova există doar câțiva antreprenori care produc astfel de mobilier, comenzile sunt mereu în creștere. Pentru a face față solicitărilor, compania are nevoie în permanență de lichidități pentru a suplini stocurile de materie primă și a gestiona corect cheltuielile administrative.

Te îndemnăm cu drag să explorezi produsele www.because.md, iar dacă dorești ceva personalizat, vei primi și o simulare cum va arăta bean bag-ul cu logo solicitat. 

Andrei, mult succes în tot ce ceea faci, iar celor ce ne urmăresc le dorim să se molipsească de curajul și optimismul tău. Companiile mici și mijlocii, dar și cele nou-create, pot aplica la programul „Credite cu dobândă zero” pentru IMM & Startups, astfel beneficiind de susținerea și încrederea noastră. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *