Descoperă echipa Genius Academy și investește în dezvoltarea acesteia

Atât de multe afaceri promițătoare am descoperit în ultimul timp grație „Credite cu dobândă ZERO” pe Fagura, încât ardem de nerăbdare să îți povestim și ție despre Genius Academy

Genius Academy este un centru educațional unde copiii au acces la cele mai eficiente cursuri de dezvoltare. Acum 3 ani, Dana Amaftioae, a înființat primul centru al academiei în orașul Drochia, iar în acest moment putem număra șapte sucursale deschise în cinci localități: Soroca, Bălți, Ștefan Vodă, Chișinău, dar și la Brașov (România). Aici copii învață într-un mod neobișnuit matematica, își antrenează memoria, concentrația și răbdarea. 

Dana a reușit să-și dezvolte proiectul pe timp de pandemie, dar a simțit nevoia de a-și digitaliza afacerea. Astfel, în acest moment pe Fagura.com găsiți cu o cerere de împrumut de 5000 de EURO, a companiei cu denumirea juridică Smartic Club SRL. Digitalizarea presupune crearea unei platforme online prin care fiecare elev va avea acces direct la cabinetul său personal. Astfel Cursul Soroban, Aritmetica Mentală, Bunele Maniere, dar și alte cursuri disponibile vor fi mai aproape copii și părinții lor.

Te îndemnăm cu drag să vizionezi un Filmuleț pentru a o cunoaște pe Dana și istoria afacerii ei, iar pe pagina de facebook a Academiei vezi o mulțime de recenzii minunate.

Construind comunitatea Fagura, avem oportunitatea de a construi un viitor mai bun pentru copii noștri, astfel hai în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii  😉.   

Fii pregătit pentru noi lansări și update-uri și hai pe contul de Telegram Fagura ca să fii la curent primul cu tot ce facem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *