Idei de afaceri dezvoltate în pandemie

Astăzi îți povestim despre activitatea companiei Brown Production SRL care vrea să-și ia locul binemeritat în programul „Credite cu dobânda zero” pentru IMM. Valeriu-Răzvan Ursu este cel care conduce afacerea. Având experiență în administrarea altor întreprinderi, în pandemie, antreprenorul a decis să acopere noile necesități survenite pe piață. Mergi în contul de investitor și vezi cererea.

☝️ Pandemia a accelerat ritmul de utilizare a tehnologiilor inovative. Existau și anterior, dar nu erau utilizate atât de mult. Răzvan, a venit în comunitate cu oportunități de acces la podcasturi, webinare, cursuri sau interviuri care erau atât de necesare pentru toți cei prinși în izolare sau lock-down, dar și acum, când deja avem obiceiul și interesul de urmări sau învăța online.

Brown Production SRL în acțiune

🦾 Brown Production SRL a depus o cerere de împrumut în suma de 5000 EUR pentru a investi în echipament nou și a oferi în continuare serviciile sale de streaming video pentru portofoliul său de clienți, dar și pentru a acoperi celelalte solicitări care apar. Educația online este o oportunitate demnă de valorificat pentru toți cei care doresc să se dezvolte constant, iar producția video de mici dimensiuni oferă experiența completă.

👉 Nu rata ocazia de a pune umărul la dezvoltarea unei afaceri de un real folos în era digitală. Alimentează CONTUL de INVESTITOR și urmărește cum investițiile tale dau cursul corect noilor proiecte.

😉 Pentru cele mai operative informații te invităm să aderi grupului de Telegram Fagura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *