Investim în copii? DA, dar și în companiile cu servicii și produse pentru ei

Cu toții știm că atunci când ai copii vrei pentru ei tot ce-i mai bun. Nouă ne place să susținem afaceri despre și pentru cei mici, iar Credite cu dobândă zero este locul perfect pentru asta. În acest moment, pe Fagura.com găsiți o cerere de împrumut de la Top Top Bambini (Pantofini SRL) – magazinul cu încălțăminte pentru cei mici. 

Dacă accesați toptopbambini.md gasiți întreg catalogul cu încalțăminte de la cei mai buni producători italieni, cum ar fi:

✅ DIANETTI

✅ Balocchi

✅ JOG DOG

✅ MOBY DICK

✅ Balducci

Încălțămintea corespunde standardelor europene și este confecționată manual, asigurând un confort maxim piciorului, iar pentru o experiență mai plăcută compania oferă servicii de livrare oriunde în Moldova. Acum Pantofini SRL vrea să-și crească baza de produse pentru noile colecții. 

The idea💡

Dacă ai ajuns până aici, hai să vă povestim și cum a venit ideea afacerii 👣 

Având bunei stabiliți în Italia și acces la piața din străinătate, Stela Chiriac (administratoare Pantofini SRL) practica shoppingul în Italia. A remarcat raportul preț-calitate, însă alegerea unei perechi de încălțăminte era dificilă și incomodă. Astfel, a decis să deschidă propriul magazin și să ofere posibilitatea fiecărui copilaș să-și personalizeze alegerile. Magazinul Top Top Bambini îl găsiți în mun. Chișinău, pe bd. Moscovei 2, unde puteți proba mai multe modele și alege opțiunea perfectă pentru confortul copiilor vostri. 

Dacă te-am convins, hai în CONTUL de INVESTITOR să vezi ce mai fac banii tăi!

👉🏼 Fii pregătit pentru noi lansări și update-uri și hai pecontul de Telegram Fagura ca să fii la curent primul cu tot ce facem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *