Angela Sobol vrea să treacă la o nouă etapă cu fulgii de cereale Ronți

Angela Sobol este fondatoarea și administratoarea companiei ART-PROECO SRL. Și-a dorit să producă ceva acasă, local și a decis să se axeze pe un produs sănătos și delicios. Vorbim despre fulgii de cereale, care sunt fără conservanți, adaosuri chimice sau îndulcitori artificiali. 

Fulgii de cereale Ronți îi găsiți în magazine sau farmacii, iar pentru a fi mai vizibili, Angela planifică să dezvolte designul ambalajului. Anume acesta este scopul cererii de împrumut de 5000 EURO, listată în acest moment pe Fagura.com.

ART-PROECO SRL propune un sortiment variat de fulgi din cereale. Făina de porumb este baza, după care se adaugă diferite semințe pentru a îmbogăți substanțele nutritive. Printre cele mai solicitate sunt cele cu semințe de dovleac, cânepă sau struguri. La fel puteți găsi și fulgi din faina de soriz sau un amestec dintre făină de hrișcă și cacao naturală. 

Vă îndemnăm cu drag să vizionați un Filmuleț ca să o cunoașteți mai bine pe antreprenoare și compania sa.

Știu că v-am convins ce gustare să luați mâine la muncă – sunt crocanți, apetisanți și fără gluten, iar astăzi haideți în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii, mai ales că avem și o Promoție pentru VOI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *