amma SHOES – visul de la picioarele oricărei femei!

Se apropie sărbătorile de iarnă și începem să alegem cu predilecție cadourile pentru cei dragi. Astăzi venim cu o idee fashion pentru orice femeie. Amma Shoes este magazinul tău de emoții, încălțăminte și accesorii. Cristina si Alina sunt fondatoarele companiei Elora Group SRL și promotoarele celor trei valori:

❤   PASIUNE – „Iubim să construim colecțiile amma și să interacționăm cu clientele noastre.”

✔   EXIGENȚĂ – „Toate gențile și produsele noastre sunt realizate din piele naturală premium.”

✴  CREATIVITATE – „Experimentăm constant cu forme îndrăznețe și game cromatice deosebite.”

Au fondat amma în 2016, iar pe parcursul celor 7 ani de activitate au reușit să dezvoltate activitatea magazinului online și să deschidă 2 showroom-uri în Chișinău. 

Astfel, amma SHOES a devenit visul de la picioarele oricărei femei!

Haideți să vedeți și un Filmuleț de la deschiderea showroom-ului din Oasis Mall pentru a vă convinge cu desăvârșire că produsele amma arată și se simt diferit.

Cristina și Alina studiază mereu direcția marilor case de creație și participă la evenimente internaționale care dau tonul în modă. Pentru o gestiune mai eficientă a vânzărilor, stocurilor, personalului și clienților, fetele doresc să implementeze un soft care va face acest lucru automatizat, astfel găsiți pe Fagura.com cererea de împrumut de 5000 de EURO a companiei Elora Group SRL în care puteți investi și susține participanții programului „Credite cu dobanda zero”

Fii tu Moș Crăciun, finanțează cererile de împrumut a participanților programului și susține ideile ambițioase a micilor antreprenori 🎁.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *