Cum lucrează programul de Referral Fagura

Programul de Referral Fagura nu este doar un instrument de marketing digital prin care clienții existenți sunt stimulați să invite prietenii, colegi și familia să vină în comunitate. Proiectul este menit să răsplătească fidelitatea, să unească și să crească o comunitate bazată pe formula win-win și să dezvolte în platformă spiritul de echipă. Studiile sugerează că recomandările sunt printre cele mai eficiente instrumente de convingere în luarea unei decizii de achiziție sau aderare la o comunitate. Suntem o comunitate de oameni care se ajută reciproc, deci părerea și experiența celorlalți membri este foarte valoroasă. Iată cum funcționează programul de Referral Fagura:

Câștigă bani când inviți prieteni.

Primești bonus 45 EUR pentru fiecare 3 prieteni care vor investi mai mult de 250 EUR. Prietenii tăi la fel vor obține un Bonus de bun venit, în valoare de 15 EUR.

E atât de simplu! Invită prietenii tăi în comunitatea Fagura.

Cum poți invita prietenii?

E ușor să inviți prietenii: Trebuie doar să copii linkul de invitație și să-l transmiți lor, iar ei – să facă click pe link-ul unic și să se înregistreze pe Fagura. Link-ul tău unic poate fi găsit pe pagina „Invită” din cabinetul personal.

Reține: pentru ca invitațiile tale să fie valide și să primești bonusul promis, prietenii tăi trebuie să creeze un cont pe Fagura și să facă investiții de minim 250 EUR fiecare în platformă, prin finanțarea împrumuturilor disponibile sau prin cumpărarea de credite din Secondary Market.

Cum te poți alătura programului?

Fiecare investitor care a trecut KYC și are semnat un contract de investiții cu platforma Fagura este eligibil de a participa în program.

Detalii:

  • Poți primi bonusul de 45 EUR de mai multe ori – trebuie doar să inviți mai mulți prieteni.
  • Prietenii tăi și tu veți primi bonus doar dacă fiecare dintre prietenii invitați vor crea conturi și vor investi cel puțin 250 EUR în împrumuturile din platformă.
  • Dacă investiția făcută de prieteni v-a fi mai mică de 250 EUR, atunci ea nu v-a fi luată în considerație de programul de referral.
  • Fiecare prieten invitat poate fi atribuit doar unui singur program de referral. 
  • Bonusul prietenilor, dar și al tău, se va transfera pe conturile fiecăruia dintre voi de pe Platforma Fagura.com. 
  • Fagura își rezervă dreptul să suspende programul de referral sau să refuze achitarea bonusului dacă este suspectată încălcarea termenilor și condițiilor sau dacă a fost identificată o activitate pe care noi o calificăm ca fiind abuzivă.
  • Fagura își rezervă dreptul să modifice programul de referral în orice moment, fiind mereu orientați spre client. Continuarea activității tale în cadrul programului, după ce au fost operate modificări, presupune că ești de acord cu ele. 

Nu există limite de timp pentru pașii programului de referral și îndeplinirea acestora de către prietenii invitați. Programul descrie pașii care te ajută să treci la următorul nivel. Vei primi bonusul pe contul tău Fagura doar după îndeplinirea condițiilor descrise în pașii programului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *