Un final „dulce” în programul Credite cu dobândă ZERO

„Coacerea este matematică, dar și așa, același produs poate să-ți iasă diferit. Urmezi pașii, măsori ingredientele, calculezi timpul necesar, respecți temperaturile…Dar mereu este un ELEMENT care nu poate fi controlat. Ceva ce hotărăște dacă o rețetă este perfectă sau nu.

Uneori este un MISTER de neînțeles. 

Poate este vorba de o anumită motivație sau totuși de a te dedica 100%? Ajung la concluzia că nu este suficient să înțelegi sau să urmezi pașii de pregătire, dar TREBUIE să mai și CREZI că totul va ieși PERFECT, iar voi veți servi cu MARE PLĂCERE!” a declarat Ludmila. 

Cine e Ludmila Grîu?

Este o inspirație în lumea deserturilor! Gestionează afacerea L.G.DOLCERIA SRL și prepară macarons pe care vrei să-i devorezi dintr-o singură mușcătură. În atelierul din centru capitalei, situat pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 8, pregătește și alte tipuri de deserturi, cum ar fi torturi artizanale, eclere, ciocolată cu lapte în combinație cu alune și multe alte bunătăți. 

Dacă vrei să guști din deliciile Ludmilei îți recomandăm să faci o comandă prealabilă pe rețelele de socializare sau la nr. de telefon 0692 68 582, iar ca să vă convingem definitv vă îndemnăm să vizionați Filmulețul.

Recent, Ludmila a aplicat la un împrumut de 5000 EUR care va ajuta afacerea să progreseze și a primit sustinere de la comunitatea Fagura.  Îi dorim mult succes, iar vouă vă mulțumim pentru sprijinul oferit pe parcursul programului. Împreună am reușit să finanțăm 50 de companii și să oferim împrumuturi de circa 170 mii EUR. Un început îndrăzneț!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *