Credite cu Dobândă ZERO finalizează cu creații elegante pentru pici. Povestea Légante bébé

Légante bébé e o afacere crescută cu dragoste, dăruire și răbdare. Despre creațiile atelierului, Gabriela Grigoraș povestește cu sclipici în priviri și multă dedicație pentru calitate și eleganță. De la pijamale la costume pentru petreceri, gama atelierului se diversifică la fiecare sezon, iar achiziția de stofe de înaltă calitate devine provocarea numărul unu pentru tânăra antreprenoare.

„Eram în ajunul aniversării piciului meu și-mi doream o ținută confortabilă, dar stilată și elegantă în același timp. Cum opțiunile din jur nu mă încântau, am decis să creez chiar eu ceea ce-mi doream. Fiind mămică de băiețel, mi-am propus să creez un brand care să se concentreze pe calitatea stofelor, fără să ne scape stilul, să fie obligatoriu comode și perfecte cu imaginea unui bebeluș”, ne-a declarat Gabriela.

Vedeți pe pagina de facebook a brandului mai multe filmulețe cu produsele atelierului.

De ce ținutele Légante bébé sunt atât de speciale?

„Pentru că-s create ca pentru copiii mei. Hai să creștem copii bine îmbrăcați și bine educați împreună!”, ne îndeamnă Gabriela.

Brandul LÉGANTE bébé creează costume pentru micuți, dar și haine de zi cu zi, începând cu vârsta de 3 luni, fiind unicul atelier pe piață în realizarea costumelor elegante personalizate. Cu o paletă largă de stofe și culori, brandul oferă posibilitatea de combinare diferită a acestora în diferite modele de costume, personalizate la comandă. Orice alte detalii suplimentare pot fi adăugate costumului, la solicitarea clienților. Gama nouă de produse cuprinde și pijamale, prosoape sau chiar geci pentru copilași. Feedbackul micilor clienți, dar și al părinților, este mereu luat în considerare.

Ca să treacă la nivelul următor, antreprenoarea are nevoie de susținerea comunității. Achiziția de stofe noi este numărul unu pe lista de priorități a atelierului, scop pentru care „LEGANTE BEBE” SRL a depus o cerere de finanțare în programul Credite cu dobândă ZERO. Comunitatea de investitori este invitată să finanțeze această ultimă cerere din program, pentru a susține antreprenorii locali să se dezvolte și să țină piept provocărilor legate de producție și fiscalitate.
Te îndemnăm să intri în CONTUL de INVESTITOR să vezi ce mai fac banii tăi, beneficiind și de Promoție până la final de Martie 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *