Fagura facilitează accesul la finanțare pentru angajații din Parc IT, beneficiari de ROY și dividende în Republica Moldova

Veste grozavă pentru toți cei care lucrează în Parc IT (Republica Moldova), cei care dețin contracte de drepturi de autor (ROY) sau au venituri provenite din dividende. Echipa Fagura a dezvoltat și integrat o nouă funcționalitate în analiza cererilor de împrumut, care va schimba complet modul în care aceste categorii de venituri sunt tratate în procesul de analiză pentru solicitarea unui împrumut. De acum înainte, angajații din Parc IT, beneficiarii de ROY și dividende pot aplica și obține finanțare pentru ideile și planurile lor prin Fagura.com.

Această schimbare a fost necesară, deoarece pe Fagura.com, până acum, veniturile provenite din Parc IT, dividende sau ROY nu erau complete pentru a fi luate în considerare la analiza veniturilor pentru un împrumut solicitat în sistemul nebancar. Acest lucru reprezenta un obstacol în dezvoltarea personală și profesională a angajaților din Parc IT și a celorlalte categorii menționate, care nu aveau acces la aceleași oportunități de finanțare ca și ceilalți membri ai comunității.

Pentru a rezolva această problemă și a veni în sprijinul acestor categorii de potențiali clienți, echipa noastră de experți a dezvoltat și integrat cu succes această nouă funcționalitate. 

Cum funcționează?

Procesul de aplicare și obținere a unui împrumut pentru angajații din Parc IT, beneficiarii de ROY și dividende este similar cu cel pentru alte categorii de venituri. Totul se întâmplă online, de la birou sau de acasă, stând pe canapea, procesul fiind simplu și accesibil oricui. Te invităm să accesezi Fagura.com, unde vei găsi o interfață prietenoasă și ușor de utilizat pentru a începe procesul de aplicare.

  1. Creează un cont pe Fagura.com și validează-l cu email și telefon;
  2. Parcurge procesul de validare a identității cu buletinul de identitate și poza proprie;
  3. Completează formularul de solicitare împrumut;
  4. Așteaptă evaluarea aplicației și răspunsul echipei noastre.

În cazul în care aplicația ta este aprobată, vei primi un mesaj despre faptul că solicitarea a fost acceptată, iar cererea ta trece în finanțarea investitorilor. Odată finanțată complet sau parțial, semnezi contractul și primești împrumutul, astfel planurile și ideile tale se pot realiza rapid. Depune cererea astăzi pe Fagura.com și începe călătoria către obiectivele financiare dorite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *