De sărbători… reducem dobânda cu – 3%!

Prieteni dragi, Moșul nu i-a uitat nici pe cei care au nevoie de împrumuturi. Cei care vin să împrumute pe Fagura.com vor avea parte de surprize. Până la finalul lunii ianuarie, tăiem din dobânzi cu 3% și vă răspundem rapid la toate întrebările pe chat și pe rețelele sociale. 

Împrumută ușor

Întreaga experiență Fagura.com este online. Creezi contul și îl validezi în baza mailului și a unui număr de telefon activ. Mai departe parcurgi toată etapa de înregistrare și autentificare la fel online, cu buletinul în mână și o factură la îndemână. Ce-ți mai rămâne de făcut este să depui o cerere de împrumut, la fel online și să aștepți răspunsul despre accept sau refuz în exact 1 secundă!

Vei fi notificat printr-un mesaj despre faptul că dobânda a fost automat calculată de sistem și este cu -3% mai mică.

Împrumutul este mutat în finanțare după ce ai semnat contractul.

Să ai mult succes. Pe Fagura.com împrumuți ușor.

13 Comments

  • Liliana, te salutăm și noi și te așteptăm cu drag în comunitatea Fagura.com

   Reply
  • Din Februarie 2022 am crescut suma maximă acordată la 7500 EURO – vă așteptăm cu mare drag pe site cu o cerere.

   Reply
  • Gritco, trebuie să vă creați un cont pe Fagura.com. Depuneți cererea online, iar răspunsul despre creditare este imediat. O dată acceptată cererea, finanțarea ei durează câteva zile.

   Reply
 • Здравствуйте! Меня зовут Наталия Барбарова.Будучи в Кишиневе я пыталась к вам звонить,но безуспешно.Сейчас я нахожусь в Италии.Можете ли вы связаться со мной по ваццапу? +39 3297905669

  Reply
  • Nataliya, bună. Uneori ne mai joacă feste telefoanele, așa că ne scrieți mai bine pe chatul de suport de pe site (dreapta jos) și vă răspundem imediat.

   Reply
  • Pavel, din Februarie poți lua până la 7500 EURO. te așteptăm cu o cerere pe Fagura.com.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *