Din inimă pentru Ucraina – Campanie de colectare de fonduri în susținerea refugiaților

Fagura.com, alături de întreaga comunitate de investitori și împrumutați, deschide Platforma pentru donații în susținerea refugiaților ucraineni, stabiliți în Republica Moldova. Mână de la mână, vom reuși să oferim refugiaților o speranță.

Solidaritate cu refugiații ucraineni

Comunitatea Fagura se solidarizează cu refugiații ucraineni veniți în Republica Moldova. Pe lângă ajutorul pe care comunitatea Fagura îl oferă cetățenilor din Republica Moldova prin acordarea de împrumuturi la dobânzi corecte și rapid, am luat hotărârea să ajutăm și pe cei care au acum cea mai mare nevoie de noi – refugiații din Ucraina. Peste 136 386 de oameni au traversat frontiera și majoritatea s-au oprit pentru refugiu în țara noastră. Astăzi, dar și pe termen lung, ei au nevoie de susținerea noastră.

Lansăm un apel la solidaritate și îndemn de donații pentru toată comunitatea. Fiecare leu donat va aduce unui copil sau unei familii bucuria grijei și a siguranței, în vremuri grele. Donații se pot face online, cu cardul bancar prin Fagura.com/donate sau la datele bancare de mai jos:

Date beneficiar: FAGURA MARKETPLACE OCN SRL

Cod fiscal: 1018600006071

Nr.contului de donații/IBAN: MD89VI022510300000044MDL, cont curent în MDL

Banca: BC Victoriabank SA 

SWIFT-ul Bancii: VICBMD2X

Adresa: 31 August str. 141, MD 2004 Chisinau, Republic of Moldova


Toate donațiile vor fi transmise în gestiune Organizației Misiunea Socială Diaconia, care sunt în directă legătură cu autoritățile Republicii Moldova în identificarea nevoilor concrete și oferirea de suport și ajutoare exact după necesitate în centrele de plasament și aflare a refugiaților pentru asistența nou-născuților și copiilor de vârstă mică, precum și alimente pentru adulți. De asemenea Donațiile acumulate vor fi direcționate pentru achiziția de scutece (toate mărimile, în funcție de necesitate), hrană, produse de igienă și rechizite școlare, alimente (pentru pachete alimentare și pregătirea prânzurilor). Asistența va fi coordonată cu fiecare Centru de adăpost pentru refugiați, așa încât să valorificăm fiecare dar conform necesităților. Campania este susținută către BC Victoriabank și implementată cu suportul media al canalului de telegram DumitruCiorici.com

Pentru toți donatorii, vom oferi periodic un raport de gestiune și direcționare a fondurilor, în vederea unui proces absolut transparent. Suportul informațional asigurat de canalul de telegram Dumitruciorici.com și de întreaga comunitate, pe care mizăm să distribuie tuturor și oriunde acest apel de solidaritate pe Fagura.com/donate. Mulțumim tuturor pentru implicare și suport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *