De ce e rentabilă refinanțarea cardului de credit prin intermediul Fagura.com

Cardurile de credit sunt instrumente convenabile pentru a obține finanțare pe termen scurt, însă nu sunt recomandate pentru finanțare pe termen lung. E ușor să te deprinzi cu sentimentul că ai bani disponibili mereu, dar e mai greu să controlezi să nu treci limita de timp care e fără dobândă. Dobânzile mult mai ridicate de la unele bănci, chiar duble pentru creditele de consum, pot duce la acumularea de datorii considerabile, în termeni restrânși.

Mulți clienți ai băncilor aleg să refinanțeze soldul cardurilor lor de credit prin intermediul Fagura.com, în momentul în care înțeleg că dobânda cardului de credit e una foarte mușcătoare. Statisticile arată că 3% dintre clienții Fagura aleg această opțiune, cu o medie de sumă refinanțată de 2 000 de EURO. 

Circa 26% dintre clienții Fagura depun cereri în platformă pentru refinanțarea creditelor.

Motivul principal pentru care clienții aleg să refinanțeze prin Fagura este datorită avantajelor oferite de platformă. Printre acestea se numără:

 • Creditare rapidă – procesul de aplicare pentru refinanțare poate fi finalizat în câteva minute, iar banii pot fi disponibili în aceeași zi.
 • Fără comisioane de administrare și achitare anticipată – împrumutații nu au comisioane suplimentare pentru administrarea creditului sau dacă aleg să întoarcă împrumutul înainte de termen.
 • Dobândă corectă – Fagura oferă dobânzi competitive, care sunt mai mici decât cele ale cardurilor de credit.
 • Disponibilitate online – clienții pot aplica pentru un împrumut de acasă, stând pe canapea, prin intermediul platformei online Fagura.com.
 • Bani direct pe card – clienții pot primi banii direct pe cardul lor, fără a fi nevoiți să se deplaseze la bancă.

În concluzie, refinanțarea cardului de credit prin intermediul Fagura.com este o opțiune avantajoasă pentru clienții care doresc să-și închidă linia de credit la costuri mici, rapid, dar și foarte comod.

2 Comments

  • Bună, Ivan.
   Oricând poți apela la suport pe butonul oranj de pe site sau sa suni în orele de lucru la 078200003.

   Dacă ești interesat(a) de un împrumut prin platforma, atunci:

   – e nevoie să ai venituri oficiale înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova, istorie creditară bună și un cont bancar.
   Dobânda se calculează individual.

   - Suma pentru împrumut este de minim 1000 EUR și de maxim 7 500 EUR.
   - Perioada împrumutului poate fi de 1, 2 sau 3 ani. Decizia de aprobare o primești imediat la finalizarea completării cererii.
   
   Ai nevoie să ai la îndemână:
   1. buletinul de identitate;
   2. un document ca să poți confirma adresa (ex: o factură / buletinul);
   3. contul tău IBAN (format din 24 de caractere – cifre și litere);

   Trebuie să îți creezi un cont de utilizator pe Fagura (https://app.fagura.com/register) de unde poți depune o cerere de împrumut. Modalitatea de depunere a unei cereri este doar online. La scop vei pune “refinanțarea altor credite”.
   Orice alta informație despre noi o găsiți pe Fagura.com sau dând o Căutare “Fagura” pe Google.
   Dacă doriți informație despre cum cum puteți investi, ne anuntați sau ne puți scrie și pe chatul de pe site (dreapta jos, buton oranj).
   Te așteptăm pe platformă!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *