Comunitatea ajută micile afaceri să progreseze

Știm că v-a mirat suma de 10’000 EURO din momentul când ați văzut notificarea noastră în poșta electronică. Da, într-adevăr am majorat suma împrumutului pentru IMM, iar asta sperăm să motiveze și mai mult micile companii să îți dorească un salt calitativ și cantitativ.

Programul „Credite cu dobândă ZERO” ne-a demonstrat că persoanele juridice sunt foarte responsabile la achitări, astfel rata creditelor neperformante (NPL) este practic redusă la zero. Creștem o comunitate de antreprenori responsabili și astăzi vrem să v-o prezentăm pe Xenia Ravenschii, CEO al „Simplicity” SRL

👉 Xenia este clienta noastră fidelă atât ca persoană fizică, cât și juridică. Ea participă la evenimentele organizate de noi și urmărește activitatea platformei în mod regulat. Anume din acest motiv ea a dat startul acestei majorări.

👉 „Simplicity” SRL este o afacere trendy cu ceasuri de mână. Întrucât timp de 9 ani Xenia a activat în calitate de brand manager în acest domeniu era firesc și natural să devină antreprenor cu acte în regulă. De curând ea a lansat primul său magazin în Toro Center. Aici găsiți ceasuri frumoase, calitative și accesibile ale brandului D1 Milano și pixuri Pilot și Faber Castell

🫡 Gata! Acum știți cu ce cadouri să încheiați luna martie 🎁🎁🎁 sau să întâmpinați Paștele!

În acest moment pe Fagura.com este listată cererea de finanțare Simplicity, iar noi sperăm că v-am trezit interesul de a investi, mai ales că suntem pe final de Promoție până la sfârșit de Martie. Haideți în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *