Tombola lunii martie pe Fagura.com: „Pe primul loc – FEMEIA”. Regulament

Fagura.com își propune să ofere sprijin financiar și să promoveze antreprenoriatul feminin, precum și femeile în toate inițiativele lor, lansând campania de creditare „Pe primul loc – femeia”. Această campanie este destinată atât persoanelor fizice, cât și celor juridice (companii), oferind soluții personalizate de finanțare pentru proiectele conduse de femei și nu doar. În plus, campania vine cu un premiu atractiv – o ședință foto de business (brand personal) sau de familie pentru câștigător/oare. 

Regulament TOMBOLĂ:

Eligibilitate:

Participanții trebuie să fie persoane fizice sau juridice (întreprinderi mici sau mijlocii).

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele standard de eligibilitate pentru creditare prin platforma Fagura.com.

Perioada Campaniei:

Campania este activă în perioada 01.03 (ora 00:01) – 31.03.2024 (ora 23:59)
Notă: Cererile care au fost aprobate și finanțate în perioada dată, chiar înaintea publicării regulamentului, sunt eligibile pentru a participa la tombolă.

Procedura de Înscriere:

Solicitanții trebuie să completeze formularul de creditare pe platforma Fagura.com și acesta să fie finanțat prin intermediul platformei. Orice împrumut acordat în perioada campaniei va fi înscris automat în tombolă pentru premiul setat: o ședință foto de brand personal sau de familie.

Alegerea Câștigătoarei:

Câștigătoarea va fi aleasă prin tragere la sorți (se va utiliza o aplicație specifică de tip Random) și va fi postată ca video / LIVE (dovadă) pe rețelele sociale Fagura Moldova.

Premiul:

Câștigătoarea va primi o ședință foto de business (brand personal) sau de familie, realizată de un fotograf profesionist în studiou foto, timp de 1 oră. Toate costurile de studio și fotograf vor fi acoperite de Fagura Moldova, prin acest premiu. 

Promovare:

Participanții sunt încurajați să promoveze campania și să atragă atenția asupra tombolei prin intermediul rețelelor sociale, utilizând hashtag-urile specifice campaniei (#peprimullocfemeia).