3 pași cum să îmbunătățești istoricul de credit

„Ne pare rău, nu ești încă eligibil pentru credit pe Fagura.com” – acesta este mesajul pe care îl primești atunci când sistemul de analiză consideră și decide că nu te califici, din varii motive, pentru un credit. Fie nu ai venituri suficiente, fie ești supraîndatorat, această decizie oricum te va nemulțumi. Iată câteva idei concrete pentru a-ți îmbunătăți situația financiară și să poți ulterior reveni, în câteva luni, pentru un împrumut.

Fagura.com este online, fără rând și rapid, disponibilă pentru necesitățile tale financiare. Un scoring dezvoltat de noi analizează cererea ta de preaprobare a creditului și, decide dacă te califici sau ba, în momentul de față, pentru un împrumut. Vestea că nu ești eligibil poate fi dezamăgitoare, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Avem pentru tine câteva sfaturi care te pot ajuta să îți îmbunătățești situația financiară și să devii eligibil pentru un împrumut în viitor:

  • Să ai un salariu oficial mai mare: Este important să îți crești veniturile prin metode oficiale. Acest lucru poate însemna să avansezi în carieră sau să cauți (și) alte surse de venit. Veniturile mai mari sunt un indicator că poți gestiona cu succes un credit.
  • Să închizi creditele de la alte instituții, dacă le ai: Plătirea datoriilor pe care le ai la alte instituții financiare va reduce nivelul tău de îndatorare și va îmbunătăți ratingul tău la solicitarea unui nou împrumut.
  • Suma datoriilor tale la credite nu trebuie să depășească 40% din veniturile tale: Încearcă să menții datoriile la un nivel care să nu depășească 40% din veniturile tale. Acest lucru arată că ești în măsură să gestionezi responsabil împrumuturile.

Cu aceste măsuri, îți poți crește șansele de a deveni eligibil pentru un credit. Te încurajăm să revizuiești situația ta financiară, să acționezi acum pentru remedierea ei și să revii pe platforma Fagura.com peste câteva luni.

Te ajutăm să îți atingi obiectivele financiare și să îți îmbunătățești istoria de credit. Fagura.com este aici pentru a te susține în această călătorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *